STEUN ONS

U bent de geboorte van onze belevingsboerderij gunstig genegen en u wenst een (financieel) duwtje in de rug te geven, dan vindt u op onze DROOMLIJST ongetwijfeld iets om ons effectief te steunen. Het is een droomlijst zonder aantallen, enkel een opsomming van toestellen en benodigdheden die noodzakelijk zijn om de belevingsboerderij echt functioneel te maken (de kostprijs, die wordt vermeld, is een richtprijs). Uw financiële bijdrage, klein of groot, wordt zeer gewaardeerd en komt uiteindelijk in één spaarvarkentje terecht. De gesponsorde centen zullen stap voor stap ingezet worden in de realisatie van het belevingsboerderij project. Omdat de opbouw van de nieuwe boerderij voornamelijk in eigen beheer gebeurt, verloopt alles gestaag. De kinderen worden ook op ludieke wijze betrokken. Absolute apotheose wordt het tuinfeest 2022. Dan pakken we uit met een volwaardig functionerende belevingsboerderij.

Iedereen die ons steunt (bescheiden of gul) kan lid worden van onze "Vrienden van de boerderij club" (geef jouw contactgegevens hieronder in) en wordt uitgenodigd voor het tuinfeest van zaterdag 7 mei 2022.

De sponsoring kan gebeuren:

  • op rekeningnummer BE74 4098 5043 4107
  • met vermelding DROOMLIJST RITMICA

Uiteraard mag je als bedrijf of particulier zelf bepalen hoeveel en wanneer je schenkt. Vanaf €40 is je gift fiscaal aftrekbaar (attest te verkrijgen via boekhouding@ritmica.be). De droomlijst actie loopt tot 31 mei 2021.

Geef hieronder uw naam en e-mailadres door om op de hoogte gehouden te worden van de vorderingen van ons project en een uitnodiging te ontvangen voor ons tuinfeest in 2022! 

Alvast hartelijk dank!